![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/01/20200122_115017-1140x855.jpg)
Pulled chicken i pita
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/01/20200122_114940-840x630.jpg)
Å lage pulled kylling er egentlig en tidkrevende prosess, men jeg syns resultatet blir like bra om man bare steker kyllingfileter i panna. Og med rask tilberedning står middagen på bordet på kort tid.
Nok til 4 pitabrød
INGREDIENSER
- 2 kyllingfileter
Enkel bbq saus:
- 1 dl ketchup
- 2 ss brunt sukker
- 2 ss kaffe
- Tabasco
Rør sammen ketchup, brunt sukker og kaffe. Smak til med tabasco. Sett til side.
Kyllingfiletene gjennomstekes på medium varme i ei stekepanne. Krydre med salt og pepper.
Løft kyllingfiletene ut at panna og riv kjøttet fra hverandre ved hjelp av 2 gafler. Ha kjøttet tilbake i panna og hell over bbq sausen. Rør sammen og la alt bli varmt.
Salat:
- 2 hjertesalater
- 5-6 ss naturell yoghurt
- 1 ts flytende honning
- Pepper
Finsnitt hjertesalat og bland inn yoghurt og honning. Smak til med pepper.
Lag et snitt i pitabrødet og ha i salat og kylling. Litt finsnittet rødløk og noen tomatskiver er godt til.
Ønsker du å lage pitabrød selv finnes det oppskrift her
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/01/20211007_155709-75x75.jpg)
Minestronesuppe
Du vil kanskje også like
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2021/02/Photo_1613919903312-500x380.jpg)
Ovnsbakt hyse med linser og couscous
22. februar 2021![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/11/Photo_1630426719758-500x380.jpg)
Fiskegrateng
13. november 2019![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/12/20191212_121601-500x380.jpg)