Pitabrød

Pitabrød er utrolig anvendelig og kan fylles med nesten hva som helst. Passer like godt med pålegg i matpakka som til middag, fylt med f.eks kylling, fisk eller kjøtt. 16 stk INGREDIENSER 1 pose tørrgjær 5 dl lunkent vann 1 ts salt 700 g hvetemel Ha alt i en bolle og elt med kjøkkenmaskin i 10 minutter. Dekk bollen med plast og hev til dobbel størrelse, ca 45 minutter. Ha deigen på melet underlag, kna den lett sammen og del i 16 like deler. Trilles til boller og kjevles flate. Legg et klede over og la dem hvile mens ovnen blir varm. Sett ovn på 250 grader og sett inn et usmurt stekebrett. Når ovnen er varm ta ut stekebrettet, legg pitabrødene på og stek midt i ovn i 5-7 minutter. De skal blåse seg opp men ikke la dem bli brune, da blir dem tørre. Avkjøl på rist. Fine å fryse.