![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2023/12/20231216_110428-1140x1520.jpg)
Ris à la Gro
22. desember 2023
Dette er en variant av riskrem, litt fyldigere på smak
2-4 porsjoner
- 200 g risgrøt
- 1 dl fløte
- 1 ts vaniljesukker
- 50 g naturell kremost
- 1 ss melis
- kirsebærkompott
Pisk fløte og vaniljesukker til krem
Rør kremost og melis sammen og bland det kjapt sammen med kremen.
Rør inn grøt
Fordel i skåler og topp med kirsebærkompott. Noe sprøtt ved siden av smaker godt, her har jeg brukt tørre vafler
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2023/12/20231209_102912-75x75.jpg)
Nyere
Tørre vafler
Du vil kanskje også like
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/11/20191102_150924-500x380.jpg)
Panert kylling i lefser
3. november 2019![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/08/20190830_122502-500x380.jpg)
Fletter med vaniljekrem og epler
30. august 2019![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/06/Photo_1592224370498-500x380.jpg)