Fugl,  Middag

Panert kylling i lefser

2-3 porsjoner

INGREDIENSER

  • 2 kyllingfileter
  • 1 dl hvetemel
  • Salt og pepper
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1/2 ts chilipulver
  • 2 egg
  • 2 dl panko
  • 2 ss finhakket persille

Del kyllingfiletene i strimler.

Bland mel, salt, pepper, hvitløkspulver og chilipulver sammen i en brødpose. Ha kyllingstrimlene i og vend godt rundt så kyllingen er dekt av melblandingen.

Pisk eggene lett sammen i en liten bolle og dypp kyllingen så i dette.

Ha panko og persille i en bolle og vend kyllingen tilslutt i dette.

Stek kyllingstrimlene i ei stekepanne til de er gylne på begge sider og gjennomstekte.

I tillegg trengs:

  • 4 ss rømme
  • 3 ss mango chutney
  • Tortillalefser
  • Salatblader
  • Rødløk
  • Tomat

Bland rømme og mango chutney sammen.

Legg salatblader, tomatbåter og rødløk på ei lefse. Ha på kylling og topp med rømme og chutneyblandingen. Rull sammen og nyt.

Ønsker du å lage lefsene selv har jeg brukt denne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *