Dessert

Hvit sjokolademousse med bringebærsaus

Sjokolademousse av hvit sjokolade er kjempegodt. Litt bringebær attåt gjør at den ikke føles så mektig.

4 porsjoner

INGREDIENSER

  • 1 dl fløte
  • 100 g hvit sjokolade
  • 2 egg

Smelt sjokoladen og avkjøl den litt. Pisk fløten til krem. Skill eggene og pisk eggehvitene stive. Pisk eggeplommene lett sammen og rør dette inn i sjokoladen, visp inn kremen og vend tilslutt inn de stivpiskede eggehvitene. Fordel i 4 skåler eller glass og sett i kjøleskapet til det har stivnet.

BRINGEBÆRSAUS

  • 100 g bringebær
  • 1 ss sukker

Ha dette i en kjele og kok opp. La det småkoke et par minutter. Avkjøl helt.

Fordel bringebærsausen oppå moussen rett før servering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *