![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/09/20190914_111941-1140x855.jpg)
Mais og hvetetortillas
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/09/20190914_111809-840x630.jpg)
Tortillalefser er raskt å lage så på en liten halvtime har man nystekte lefser, klare til å fylles med noe godt. Skal man lage ekte maistortillas skal det brukes et maismel som heter Masa Harina. Dette er det ikke alle som får tak i så jeg har her brukt vanlig maismel og tilsatt hvetemel.
8 stk
INGREDIENSER
- 2 dl varmt vann
- 1/2 ts salt
- 100 g maismel
- 150 g hvetemel
Rør det sammen. Ha deigen på melet underlag og del i 8 biter.
Kjevle ut til tynne lefser på størrelse med stekepanna. Bruk godt med mel når du kjevler så de ikke sitter fast i benken.
Stekes i tørr stekepanne på høy varme. Børst/tørk stekepanna mellom hver lefse, melet som er på lefsene svir seg. Jeg bruker bare litt kjøkkenpapir og tørker det vekk med. Avkjøl mellom to kjøkkenhåndklær oppå ei rist. Pakk i plast så fort de er kalde. Frys de som ikke skal spises samme dag.
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/09/20200107_125804-75x75.jpg)
Ovnspannekake med bacon
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/09/20190914_112409-75x75.jpg)
Hvetetortillas
Du vil kanskje også like
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/20190704_163339-500x380.jpg)
Bananis med jordbær og sjokolade
7. juli 2019![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/01/20200122_115017-500x380.jpg)
Pulled chicken i pita
22. januar 2020![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/Photo_1605097246997-500x380.jpg)