Baking,  Tilbehør

Hvetetortillas

På en liten halvtime har man nystekte lefser, klare til å fylles med noe godt.

10 stk

INGREDIENSER

  • 2,5 dl vann
  • 1/2 dl olje
  • 1/2 ts salt
  • 350 g hvetemel

Rør sammen. La deigen hvile 10 minutter. Ha deigen på melet underlag og del i 10 biter. Kjevle hver del ut til tynne lefser på størrelse med stekepanna. Bruk godt med mel når du kjevler så de ikke setter seg fast i benken. Stekes i tørr stekepanne på høy varme. Tørk panna mellom hver steking, jeg bruker bare litt kjøkkenpapir og tørker med. Avkjøl mellom to kjøkkenhåndklær oppå ei rist. Pakk i plast så fort de er kalde. Frys de som ikke skal spises samme dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *