
Rullekake
Så enkelt og så godt. Rullekake er veldig enkelt å lage og ikke tar det lang tid heller, en halvtimes tid bare.
Alt av syltetøy passer så her er det bare å bruke det man har. Det eneste man bør passe på er at syltetøyet er tykt.
- 4 egg
- 125 g sukker
- 125 g hvetemel
- 1/2 ts bakepulver
Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Sikt inn mel og bakepulver og vend det forsiktig sammen.
Kle et stekebrett på ca 35×40 cm med bakepapir og hell røra oppi, bre røra utover.
Stekes på 200 grader, midt i ovn i ca 8 minutter.
Legg et bakepapir på benken og strø på litt sukker. Hvelv rullekakebunnen oppå og trekk forsiktig av bakepapiret. Rull kaka sammen fra langsiden og rull den inn i bakepapir. La ligge til den er kald.
Rull ut bunnen og smør på syltetøy, ca 4 ss, rull sammen.
Ved å rulle bunnen mens den er varm minsker risikoen for at den sprekker.


Sjokoladevafler

Sukkerfri Kokoskake
Du vil kanskje også like

Hvite konfektbiter
18. juli 2019
Fersk suppe med kjøtt og sursøt saus
29. august 2019