Jul,  Søtt og godt

Vepsebol

Ca 15 stk

INGREDIENSER

  • 2 eggehviter
  • 1 ts vaniljesukker
  • 150 g sukker
  • 100 g kokesjokolade
  • 100 g peanøtter

Pisk eggehvitene stive. Rør sammen vaniljesukker og sukker og tilsett dette litt og litt mens maskinen går. Piskes helt stivt.

Hakk sjokoladen og peanøttene og vend dette forsiktig inn i marengsen.

Bruk 2 spiseskjeer og sett topper på et stekebrett med bakepapir. Ha litt avstand, de flyter noe utover. Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 12 minutter. Avkjøl helt på stekebrettet før de flyttes forsiktig over på ei rist. Oppbevares i tett kakeboks av metall.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *