Annet,  Middag

Ovnspannekake med bacon

Når jeg ikke gidder å stå å steke pannekaker heller jeg røra i ei form og lar stekeovn gjøre jobben. Praktisk ikke sant.

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 4 dl melk
  • 2 egg
  • 2 ss flytende smør eller margarin
  • Litt salt
  • 200 g hvetemel
  • 1 pk bacon

Ha alt unntatt bacon i en bolle og pisk det til en klumpfri røre. La stå og svelle på benken i 15 minutter.

Del bacon i biter og stek det.

Smør ei form på ca 25×25 cm og hell røra oppi. Fordel bacon på toppen.

Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 25 minutter.

Serveres med tyttebærsyltetøy eller sirup.

Man kan bruke både større og mindre form, bare juster steketiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *