![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/09/20200107_125804-1140x855.jpg)
Ovnspannekake med bacon
14. september 2019
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/01/20200107_125708-840x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/01/20200107_125708-840x630.jpg)
Når jeg ikke gidder å stå å steke pannekaker heller jeg røra i ei form og lar stekeovn gjøre jobben. Praktisk ikke sant.
2 porsjoner
INGREDIENSER
- 4 dl melk
- 2 egg
- 2 ss flytende smør eller margarin
- Litt salt
- 200 g hvetemel
- 1 pk bacon
Ha alt unntatt bacon i en bolle og pisk det til en klumpfri røre. La stå og svelle på benken i 15 minutter.
Del bacon i biter og stek det.
Smør ei form på ca 25×25 cm og hell røra oppi. Fordel bacon på toppen.
Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 25 minutter.
Serveres med tyttebærsyltetøy eller sirup.
Man kan bruke både større og mindre form, bare juster steketiden.
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/09/20190914_090156-75x75.jpg)
Forrige
Multeis med daim
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/09/20190914_111941-75x75.jpg)
Nyere
Mais og hvetetortillas
Du vil kanskje også like
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2021/02/Photo_1613030343896-500x380.jpg)
Oreoboller
11. februar 2021![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/7504-26a8198a-8fc6-4ad2-97a7-c2ba7796779c.jpeg-500x380.jpg)
Smørbrødkake
18. juli 2019![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2021/04/Photo_1617184342109-500x380.jpg)