Fugl,  Middag,  Pasta

Gratinert kylling og pastaform

Mange gode smaker i en form. Enkelt og godt.

3-4 porsjoner

INGREDIENSER

  • 2 kyllingfileter
  • 1/2 pk bacon
  • 1 liten løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 200 g pastaskruer
  • 1 boks hermetiserte tomater (ca 400g)
  • 1 dl vann
  • 1 buljongterning
  • Pepper og timian
  • 100 g revet ost

Kok pastaskruer etter anvisning på pakken.

Del kyllingfilet og bacon i mindre biter. Skrell løk og hvitløk og finhakk dette. Stek alt dette til kyllingen er gjennomstekt. Tilsett tomat, vann og buljongterning. Smak til med pepper og timian. La det småkoke til det tykner litt, ca 5 minutter. Rør inn pasta og hell alt i ei ildfast form. Strø på ost og stek det på midterste rille på 225 grader til osten er smeltet og gyllen.

Server med salat og brød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *