Alt i en gryte mat er ikke bare godt men også veldig praktisk. Ha alt i samme gryta og la det småkoke til alt er ferdig. Lite oppvask blir det også.
2 porsjoner
INGREDIENSER
2 kyllingfileter
1 liten løk
1 fedd hvitløk
150 g ris
4 dl kraft eller vann + 1 buljongterning
1 dl fløte
100 g revet ost
En håndfull hakket persille
Pepper og timian
Del kyllingfiletene i mindre biter. Skrell og del løk i skiver og finhakk hvitløk. Ha dette i gryta og stek det til løken er myk. Ha i ris og la det steke med et lite minutt. Ha i kraft og fløte, smak til med pepper og timian. La det småkoke til risen er ferdig. Rør innimellom så det ikke svir seg i bunnen. Rør inn ost og la den smelte. Rør inn persille rett før servering.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok