![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/09/20190920_150205-1140x855.jpg)
Pastasalat med kylling og pesto
22. september 2019
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/09/20190920_150304-840x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/09/20190920_150517-840x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/09/20190920_150304-840x630.jpg)
En enkel og god salat. Passer godt til både lunsj og middag, gjerne med godt brød til.
2-3 porsjoner
INGREDIENSER
- 3 kokte egg
- 100 g pastaskruer
- 2 kyllingfileter
- 1/2 rød paprika
- 1/2 liten rødløk
- Babyleaf mix
- Cherrytomater
- Pesto
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Skjær kyllingfiletene i skiver eller terninger og stek de i ei stekepanne. Krydre med salt og pepper.
Del paprika i mindre biter, skrell og del rødløk i tynne skiver. Del cherrytomater i to. Del eggene i to.
Bland alt i en bolle og ringle over litt pesto.
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/09/20190920_150517-840x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/09/Photo_1620745882650-75x75.jpg)
Forrige
Ovnspannekake med blåbær
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/09/20190922_135848-75x75.jpg)
Nyere
Omelett med kantareller
Du vil kanskje også like
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/02/20200202_100336-500x380.jpg)
Grønn smoothie med avokado, pære og kiwi
2. februar 2020![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/05/Photo_1589034435450-500x380.jpg)
Kyllingkarbonader med ost og persille
10. mai 2020![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/11/20191115_145658-500x380.jpg)