
Pastasalat med kylling og pesto
22. september 2019



En enkel og god salat. Passer godt til både lunsj og middag, gjerne med godt brød til.
2-3 porsjoner
INGREDIENSER
- 3 kokte egg
- 100 g pastaskruer
- 2 kyllingfileter
- 1/2 rød paprika
- 1/2 liten rødløk
- Babyleaf mix
- Cherrytomater
- Pesto
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Skjær kyllingfiletene i skiver eller terninger og stek de i ei stekepanne. Krydre med salt og pepper.
Del paprika i mindre biter, skrell og del rødløk i tynne skiver. Del cherrytomater i to. Del eggene i to.
Bland alt i en bolle og ringle over litt pesto.


Forrige
Ovnspannekake med blåbær

Nyere
Omelett med kantareller
Du vil kanskje også like

Kanelsnurrer med marsipan
13. juli 2019
Fersk suppe med kjøtt og sursøt saus
29. august 2019