
Ovnspannekake med blåbær
20. september 2019


2 porsjoner
INGREDIENSER
- 4 dl melk
- 2 egg
- 1/2 ts salt
- 3 ss sukker
- 2 ss flytende smør eller margarin
- 200 g hvetemel
- 2 dl blåbær
Ha alt unntatt bær i en bolle og visp til en glatt røre, la stå å svelle på benken i 15 minutter.
Smør ei form på ca 25×25 cm og hell røra oppi, fordel bær oppå. Stekes på midterste rille på 225 grader i 30-35 minutter.
Et lite dryss med melis eller sirup er godt på.
Blåbær kan byttes med andre bær. Jeg bruker frosne blåbær.
Man kan bruke både større og mindre form, bare juster steketiden

Forrige
Gulrotbrød
Du vil kanskje også like

Steinalderbrød
14. september 2020
Is med bjørnebær og hvit sjokolade
30. august 2019