![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/04/Photo_1587978318778-1140x855.jpg)
Matpakkebrød
27. april 2020
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/04/Photo_1587978317980-840x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/04/Photo_1587978317168-473x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/04/Photo_1587978317980-840x630.jpg)
Hjemmebakt brød er mettende og godt. Det passer derfor ekstra godt i matpakka
2 brød
INGREDIENSER
- 5 dl lunkent vann
- 1 pose tørrgjær
- 1 ts salt
- 100 g havregryn
- 150 g grovt mel
- 1 ts honning
- 500 g hvetemel
Ha alt i en bolle og elt med kjøkkenmaskin i minimum 10 minutter. Dekk bollen med plast og hev til dobbel størrelse, ca 45 minutter.
Smør 2 brødformer på 1,5 liter.
Ha deigen på melet underlag og kna den lett sammen, del i 2. Form hver til brød og legg i brødformene. Dekk med et klede og etterhev ca 30 minutter.
Stekes på nederste rille på 200 grader i ca 40 minutter. Avkjøl brødene på rist
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/04/Photo_1587978317168-473x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/04/Photo_1587726257042-75x75.jpg)
Forrige
Monkey bread
Du vil kanskje også like
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/06/Photo_1593019502342-500x380.jpg)
Mint og sjokoladeis
25. juni 2020![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/Photo_1605097246997-500x380.jpg)
Søtt og Salt
7. juli 2019![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/11/Photo_1630426719758-500x380.jpg)