Baking,  Brød og Rundstykker

Matpakkebrød

Hjemmebakt brød er mettende og godt. Det passer derfor ekstra godt i matpakka

2 brød

INGREDIENSER

  • 5 dl lunkent vann
  • 1 pose tørrgjær
  • 1 ts salt
  • 100 g havregryn
  • 150 g grovt mel
  • 1 ts honning
  • 500 g hvetemel

Ha alt i en bolle og elt med kjøkkenmaskin i minimum 10 minutter. Dekk bollen med plast og hev til dobbel størrelse, ca 45 minutter.

Smør 2 brødformer på 1,5 liter.

Ha deigen på melet underlag og kna den lett sammen, del i 2. Form hver til brød og legg i brødformene. Dekk med et klede og etterhev ca 30 minutter.

Stekes på nederste rille på 200 grader i ca 40 minutter. Avkjøl brødene på rist

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *