![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/06/Photo_1593289141762-1140x855.jpg)
Brokkolisalat
30. juni 2020
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/06/Photo_1593289140709-840x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/06/Photo_1593289139741-840x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/06/Photo_1593289140709-840x630.jpg)
Det perfekte tilbehøret til grillmat eller fisk.
4 porsjoner
- 1 brokkoli
- 1 rødløk
- 1 liten boks mais
- 1 håndfull hakket persille
- 1,5 dl creme fraiche
- 1 ss majones
- Salt og pepper
Skyll brokkolien godt. Del i små buketter, finsnitt gjerne litt av stilken også.
Skrell rødløk, del i to og deretter i tynne skiver.
Hell av vannet på maisen.
Ha brokkoli, rødløk, mais og persille i en bolle. Rør sammen creme fraiche og majones og bland inn. Smak til med salt og pepper.
Smaker best om den får stå litt i kjøleskapet og trekke smak.
Holdbar 2-3 dager i kjøleskapet
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/06/Photo_1593289139741-840x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/06/Photo_1593289115959-75x75.jpg)
Forrige
Kremet pastasalat med ørret
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/07/Photo_1593546340630-75x75.jpg)
Nyere
Tilslørte pærer
Du vil kanskje også like
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/20200130_111106-500x380.jpg)
Sjokoladeostekake i glass
20. juli 2019![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/Photo_1598521842733-500x380.jpg)
Havrebriks
23. juli 2019![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/03/Photo_1586420592975-500x380.jpg)