Fordelen med å lage ostekake i glass er at man ikke trenger å vente til ostekremen har satt seg, man kan spise den med en gang. Her har jeg brukt både hvit sjokolade og melkesjokolade og det blir skikkelig godt, mektig men godt.
4 porsjoner
INGREDIENSER
1/2 pk oreokjeks
1 kremgo naturell (125g)
1,5 dl fløte
1 ts vaniljesukker
100 g melkesjokolade
100 g hvit sjokolade
Finhakk oreokjeksen.
Smelt sjokoladen i hver sin bolle og avkjøl litt.
Ha kremost, fløte og vaniljesukker i en bolle og pisk det til en tykk krem. Del i 2 boller og rør inn melkesjokolade i den ene og hvit i den andre.
Legg kjeks, hvit sjokoladekrem og melkesjokoladekrem lagvis i dessertglass.
Kan oppbevares et par dager i kjøleskapet, dekk da med plastfolie. Vær obs på at kjeksen kan bli myk.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok