Fordelen med å lage ostekake i glass er at man ikke trenger å vente til ostekremen har satt seg, man kan spise den med en gang. Her har jeg brukt både hvit sjokolade og melkesjokolade og det blir skikkelig godt, mektig men godt.
4 porsjoner
INGREDIENSER
1/2 pk oreokjeks
1 kremgo naturell (125g)
1,5 dl fløte
1 ts vaniljesukker
100 g melkesjokolade
100 g hvit sjokolade
Finhakk oreokjeksen.
Smelt sjokoladen i hver sin bolle og avkjøl litt.
Ha kremost, fløte og vaniljesukker i en bolle og pisk det til en tykk krem. Del i 2 boller og rør inn melkesjokolade i den ene og hvit i den andre.
Legg kjeks, hvit sjokoladekrem og melkesjokoladekrem lagvis i dessertglass.
Kan oppbevares et par dager i kjøleskapet, dekk da med plastfolie. Vær obs på at kjeksen kan bli myk.