Gryter er alltid godt syns jeg. Lettvint å lage mat når alt er i en kjele. Denne er i tillegg rask å lage og det passer jo bra i en hektisk hverdag.
3-4 porsjoner
INGREDIENSER
2 kyllingfileter
1 løk
300 g grønnsaker
5 dl kyllingkraft eller buljong
1,5 dl creme fraiche
2 ss tomatpure
4 ts maisenna
Salt og pepper
Både ferske og frosne grønnsaker kan brukes. Ferske skrelles og deles i biter
Del kylling og løk i mindre biter og stek dette godt i ei stekepanne. Ha det over i en kjele.
Ha grønnsaker og kraft i kjelen, kok opp og la det småkoke til grønnsakene er møre. Rør inn creme fraiche og tomatpure. Rør maisenna ut i litt vann og ha i, kok opp og la det småkoke til det tykner. Smak til med salt og pepper.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok