Dette er en av de gode gamle langpannekakene. Litt usikker på hvor denne oppskriften er fra men min mor har bakt denne i alle år og hun har nå passert 80. Kaka er lett krydret og siden den er uten egg passer den godt for de som ikke kan spise det.
1 langpanne, 30×40 cm
INGREDIENSER
950 g hvetemel
450 g sukker
3 ts natron
1,5 ts malt ingefær
1 ts sort pepper
5 ss appelsinmarmelade
3 dl mørk sirup
8 dl kulturmelk
Rør sammen det tørre og tilsett resten. Rør det godt sammen.
Kle ei langpanne på 30×40 cm med bakepapir og hell røra oppi.
Stekes midt i ovn på 180 grader i ca 35 minutter.
Fin å fryse
TIPS
Er du glad i anis kan 1 ts tilsettes i røra
3 dl sirup tilsvarer en boks á 500 g
Mørk sirup skal være tilgjengelig hele året men får du ikke tak i mørk kan lys brukes. Kaka vil da bli noe søtere
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok