Frokost/lunsj,  Kjøtt,  Middag

Lunsjkaker

Spis dem med poteter og saus til, i hamburgerbrød eller på ei brødskive. Veldig gode er dem uansett

6 stk

INGREDIENSER

  • 400 g kjøttdeig av svin eller medisterdeig
  • 1 ts salt
  • 1/4 ts pepper
  • 1/4 ts malt ingefær
  • 1 ss potetmel
  • 1 dl melk
  • 150 g amerikansk blanding

Kjøttdeig og melk må være kjøleskapskalde for best resultat.

Bruk gjerne kjøkkenmaskin med k-spade.

Kjør kjøttdeig seig med saltet. Tilsett pepper, ingefær og potetmel. Spe med melk og rør det godt sammen. Vend inn grønnsakene.

Form til karbonader og stek de på begge sider i ei stekepanne. Bruk litt over middels varme og la de steke til de er gjennomstekte.

TIPS for en raskere løsning kan medisterfarse brukes. Bruk da ca 500 g og tilsett grønnsakene.

Én kommentar

  • Ole Søraker

    Har pleid å ha lunsjkakene 10-15 min i ovnen på 180 grader i ildfast form for å få litt mer spenst i de. Stekes da lyse og settes på høykant i rekke under steking.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *