Lunsjkaker
30. juli 2020
Spis dem med poteter og saus til, i hamburgerbrød eller på ei brødskive. Veldig gode er dem uansett
6 stk
INGREDIENSER
- 400 g kjøttdeig av svin eller medisterdeig
- 1 ts salt
- 1/4 ts pepper
- 1/4 ts malt ingefær
- 1 ss potetmel
- 1 dl melk
- 150 g amerikansk blanding
Kjøttdeig og melk må være kjøleskapskalde for best resultat.
Bruk gjerne kjøkkenmaskin med k-spade.
Kjør kjøttdeig seig med saltet. Tilsett pepper, ingefær og potetmel. Spe med melk og rør det godt sammen. Vend inn grønnsakene.
Form til karbonader og stek de på begge sider i ei stekepanne. Bruk litt over middels varme og la de steke til de er gjennomstekte.
TIPS for en raskere løsning kan medisterfarse brukes. Bruk da ca 500 g og tilsett grønnsakene.
Forrige
Fruktsalat med råkrem
Nyere
Én kommentar
Ole Søraker
Har pleid å ha lunsjkakene 10-15 min i ovnen på 180 grader i ildfast form for å få litt mer spenst i de. Stekes da lyse og settes på høykant i rekke under steking.