Myke, seige og sprø, akkurat sånn jeg liker dem. Cookies er like godt til kaffe som til et glass melk, eller hva med en boks med cookies i sekken på tur.
Ca 18 stk
INGREDIENSER
100 g romtemperert smør
100 g hvitt sukker
50 g brunt sukker
1 egg
2 ts vaniljesukker
175 g hvetemel
1/2 ts natron
1/2 ts bakepulver
En klype salt
100 g hakkede nøtter
Pisk smør og sukker til en kremete konsistens, rør inn egget. Vend inn resten.
Bruk to spiseskjeer og sett topper på et stekebrett med bakepapir. Ha god avstand, de flyter mye ut.
Stekes midt i ovnen på 190 grader i ca 10 minutter. De skal være myke i midten.
Avkjøles litt på stekebrettet før de flyttes forsiktig over på ei rist og avkjøles helt.
Oppbevares i kakeboks. De blir myke i frysa så det anbefales ikke å fryse dem.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok