Kaker i langpanne er kjekke å lage, man får så mange biter å kose seg med. Denne er i tillegg rask å røre sammen.
INGREDIENSER
200 g smør
100 g mandelmel
250 g hvetemel
300 g sukker
2 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
3 egg
2,5 dl melk
Smelt smøret og avkjøl det. Bland de tørre ingrediensene sammen og rør inn egg, melk og smør. Kle ei lita langpanne (ca 20×30 cm) med bakepapir og hell røra oppi. Stek på nederste rille på 200 grader i ca 25 minutter. Avkjøl på rist
GLASUR
2,5 dl melis
1 ss sitronsaft
2 ss vann
Finrevet skall av 1 sitron
Kakestrøssel
Bland melis, sitronsaft og vann til en tykk glasur, juster eventuelt med vann. Bre dette utover den avkjølte kaka. Strø på finrevet sitronskall og kakestrøssel. Kan fryses.