Kaker i langpanne er kjekke å lage, man får så mange biter å kose seg med. Denne er i tillegg rask å røre sammen.
INGREDIENSER
200 g smør
100 g mandelmel
250 g hvetemel
300 g sukker
2 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
3 egg
2,5 dl melk
Smelt smøret og avkjøl det. Bland de tørre ingrediensene sammen og rør inn egg, melk og smør. Kle ei lita langpanne (ca 20×30 cm) med bakepapir og hell røra oppi. Stek på nederste rille på 200 grader i ca 25 minutter. Avkjøl på rist
GLASUR
2,5 dl melis
1 ss sitronsaft
2 ss vann
Finrevet skall av 1 sitron
Kakestrøssel
Bland melis, sitronsaft og vann til en tykk glasur, juster eventuelt med vann. Bre dette utover den avkjølte kaka. Strø på finrevet sitronskall og kakestrøssel. Kan fryses.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok