Kjøtt,  Middag

Biff à la Lindstrøm

2-3 porsjoner

INGREDIENSER

  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 1/4 ts pepper
  • 1 egg
  • 2 ss finhakket løk
  • 3 ss finhakkede rødbeter (syltede)
  • 1 ss kapers
  • 1 ss finhakket sylteagurk
  • 1 ss rødbetlake
  • 1 kokt kald potet

Skrell poteten og mos den med en gaffel

Bland alt godt sammen. Del i 4 og form til karbonader. Stekes i smør i ei stekepanne, 3-4 minutter på hver side.

Soppsaus, pommes frites og rødbeter er godt til.

ENKEL SOPPSAUS

  • 200 g sopp
  • 1/2 løk
  • 2 dl fløte
  • 2 ss creme fraiche
  • 1 håndfull hakket persille
  • Salt og pepper

Finsnitt løk og del sopp i skiver. Stek dette i ei panne til løk og sopp er gyllent. Hell i fløte og la det småkoke i 2-3 minutter. Rør inn creme fraiche og smak til med salt og pepper. Tilsett persille rett før servering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *