![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2021/08/Photo_1627982295982-1140x1520.jpg)
Syltet rødløk
3. august 2021
Syltet rødløk er det perfekte tilbehøret til burgere, pølser, sandwich, salater, fisk og kjøtt. Er nesten bare fantasien som setter grenser.
Det er veldig enkelt å lage og kan oppbevares i kjøleskapet i ca 2 uker. Bruk et glass eller krukke med lokk og pass på at løken er dekket med laken.
INGREDIENSER
- 1 dl eplecidereddik
- 2 dl sukker
- 3 dl vann
- 10 hele pepperkorn
- 3 rødløk
Ha alt unntatt løken i en kjele og la det koke 2 minutter
Skrell løken og finsnitt den. Legg det i et glass/krukke og hell over lake så det dekker løken. La stå ett par timer for å trekke smak.
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2021/08/Photo_1627894439494-75x75.jpg)
Forrige
Potetsuppe med bacon
Du vil kanskje også like
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/12/20191220_135938-500x380.jpg)
Medisterpølse med godt tilbehør
21. desember 2019![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/03/Photo_1586412386800-500x380.jpg)
Lefser
26. mars 2020![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/01/20211007_155709-500x380.jpg)