En god måte å bruke rester på er å lage omelett. Det meste kan brukes så her er det bare å bruke det man har. Jeg har brukt grillpølser men røkte kjøttpølser er også et godt alternativ.
3-4 porsjoner
INGREDIENSER
300 g pølse
150 g sjampinjong
200 g kokte poteter
2 stilker vårløk
6 egg
1 dl fløte
1 dl creme fraiche
Salt
100 g revet eller skivet ost
Smør ei ildfast form på ca 25×25
Del sjampinjong i halve skiver og pølse i biter. Stek dette til sjampinjongen er stekt og ha det over i den ildfaste forma.
Skrell potetene og del i biter. Finsnitt vårløk. Fordel dette over pølsene.
Pisk sammen egg, fløte og creme fraiche og smak til med salt. Helles over i den ildfaste forma. Ha ost på toppen.
Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter eller til eggestanden har stivnet.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok