En god måte å bruke rester på er å lage omelett. Det meste kan brukes så her er det bare å bruke det man har. Jeg har brukt grillpølser men røkte kjøttpølser er også et godt alternativ.
3-4 porsjoner
INGREDIENSER
300 g pølse
150 g sjampinjong
200 g kokte poteter
2 stilker vårløk
6 egg
1 dl fløte
1 dl creme fraiche
Salt
100 g revet eller skivet ost
Smør ei ildfast form på ca 25×25
Del sjampinjong i halve skiver og pølse i biter. Stek dette til sjampinjongen er stekt og ha det over i den ildfaste forma.
Skrell potetene og del i biter. Finsnitt vårløk. Fordel dette over pølsene.
Pisk sammen egg, fløte og creme fraiche og smak til med salt. Helles over i den ildfaste forma. Ha ost på toppen.
Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter eller til eggestanden har stivnet.