Annet,  Kjøtt,  Middag

Stekt ris med skinke

En lettvint og rask middag. Perfekt å lage når man har rester av kokt ris.

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 1 fedd hvitløk
  • 10 cm purre
  • 150 g frossen grønnsaksblanding
  • 150 g skinke
  • 350 g kokt, kald ris
  • 2 egg
  • Salt og pepper

Skrell og finhakk hvitløk. Snitt purre i ringer. Del skinke i terninger.

Ha hvitløk, purre og grønnsakene i ei stekepanne og stek til grønnsakene er myke. Tilsett skinke og ris og la det surre på medium varme til alt er gjennomvarmt.

Lag ei grop i midten, visp lett sammen eggene og hell det i gropa. La eggene stivne litt før det hele røres sammen. Smak til med salt og pepper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *