Ovnsstekte koteletter med tikka masala saus
26. september 2021
Koteletter kan tilberedes og smaksettes på mange måter. Personlig syns jeg de blir best ved at de stekes i ovn, jo lengre jo bedre. Saftig og gode koteletter med en knallgod saus passer like godt som søndagsmiddag som en god middag midt i uka
2-4 porsjoner
- 2-4 nakkekoteletter
- 2 dl fløte
- 1 dl creme fraiche
- 0,5 dl soyasaus
- 1 ts tikka masala curry paste
Brun kotelettene raskt på begge sider, krydre med salt og pepper. Legg dem i ei ildfast form
Visp de øvrige ingrediensene sammen og hell over kotelettene.
Stekes midt i ovn på 150 grader 2-3 timer. Snu kotelettene en gang underveis.
Løft ut kotelettene og pisk sammen sausen, den vil skille seg under steking men er lett å piske sammen. Smak til med salt og pepper og eventuelt mer tikka masala curry paste.
Server med kokte poteter og surkål eller rødkål
Forrige