![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2021/09/Photo_1628510661441-1140x855.jpg)
Ovnsstekte koteletter med tikka masala saus
26. september 2021
Koteletter kan tilberedes og smaksettes på mange måter. Personlig syns jeg de blir best ved at de stekes i ovn, jo lengre jo bedre. Saftig og gode koteletter med en knallgod saus passer like godt som søndagsmiddag som en god middag midt i uka
2-4 porsjoner
- 2-4 nakkekoteletter
- 2 dl fløte
- 1 dl creme fraiche
- 0,5 dl soyasaus
- 1 ts tikka masala curry paste
Brun kotelettene raskt på begge sider, krydre med salt og pepper. Legg dem i ei ildfast form
Visp de øvrige ingrediensene sammen og hell over kotelettene.
Stekes midt i ovn på 150 grader 2-3 timer. Snu kotelettene en gang underveis.
Løft ut kotelettene og pisk sammen sausen, den vil skille seg under steking men er lett å piske sammen. Smak til med salt og pepper og eventuelt mer tikka masala curry paste.
Server med kokte poteter og surkål eller rødkål
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2021/09/20220902_140618-75x75.jpg)
Forrige
Dobbel suksesskake
Du vil kanskje også like
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/11/20191110_131135-500x380.jpg)
Prinser
11. november 2019![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2021/12/20211002_150258-500x380.jpg)
Pulled pork
9. desember 2021![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2022/05/20220510_171331-500x380.jpg)