Kjøtt,  Middag

Ovnsstekte koteletter med tikka masala saus

Koteletter kan tilberedes og smaksettes på mange måter. Personlig syns jeg de blir best ved at de stekes i ovn, jo lengre jo bedre. Saftig og gode koteletter med en knallgod saus passer like godt som søndagsmiddag som en god middag midt i uka

2-4 porsjoner

  • 2-4 nakkekoteletter
  • 2 dl fløte
  • 1 dl creme fraiche
  • 0,5 dl soyasaus
  • 1 ts tikka masala curry paste

Brun kotelettene raskt på begge sider, krydre med salt og pepper. Legg dem i ei ildfast form

Visp de øvrige ingrediensene sammen og hell over kotelettene.

Stekes midt i ovn på 150 grader 2-3 timer. Snu kotelettene en gang underveis.

Løft ut kotelettene og pisk sammen sausen, den vil skille seg under steking men er lett å piske sammen. Smak til med salt og pepper og eventuelt mer tikka masala curry paste.

Server med kokte poteter og surkål eller rødkål

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *