Annet,  Frokost/lunsj,  Fugl,  Middag

Stekt ris med kylling

En superenkel og rask middag. Bruk gjerne rester så går det enda raskere.

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 200 g kyllingfilet
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 liten løk
  • 100 g gulrøtter
  • 100 g frosne erter
  • 350 g kokt, kald ris
  • 2 egg
  • 1 håndfull hakket persille
  • Salt og pepper

Del kyllingfilet i mindre biter. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Skrell gulrot og del i små biter.

Ha kyllingen i ei stekepanne med litt smør og la det surre til den er nesten gjennomstekt. Tilsett løk, hvitløk, gulrot, erter og ris og la det surre til grønnsakene er møre og alt er gjennomvarmt.

Visp lett sammen eggene, lag ei grop i midten av risblandingen og hell eggene oppi. La eggene stivne litt før alt røres sammen. Smak til med salt og pepper. Rør inn persille rett før servering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *