Stekt ris med kylling
22. april 2021
En superenkel og rask middag. Bruk gjerne rester så går det enda raskere.
2 porsjoner
INGREDIENSER
- 200 g kyllingfilet
- 1 fedd hvitløk
- 1 liten løk
- 100 g gulrøtter
- 100 g frosne erter
- 350 g kokt, kald ris
- 2 egg
- 1 håndfull hakket persille
- Salt og pepper
Del kyllingfilet i mindre biter. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Skrell gulrot og del i små biter.
Ha kyllingen i ei stekepanne med litt smør og la det surre til den er nesten gjennomstekt. Tilsett løk, hvitløk, gulrot, erter og ris og la det surre til grønnsakene er møre og alt er gjennomvarmt.
Visp lett sammen eggene, lag ei grop i midten av risblandingen og hell eggene oppi. La eggene stivne litt før alt røres sammen. Smak til med salt og pepper. Rør inn persille rett før servering.