
Søndagskoteletter

I helgene har man gjerne tid til å bruke litt tid på matlagingen, og da passer det jo godt med koteletter. Dette er ikke mager kost men noen ganger er det lov å kose seg litt ekstra syns jeg
Vi er bare 2 til middag så jeg brukte bare 2 koteletter, men mengden saus her holder fint til 3-4 personer
INGREDIENSER
- 2-4 nakkekoteletter
- 2 dl vann
- 1 buljongterning
- 2 dl fløte
- 1/2 boks creme fraiche
Brun kotelettene på begge sider og legg de over i ei ildfast form. Rør sammen resten av ingrediensene og hell over. Stekes i ovn på 150 grader i 2 timer.

Løft de ferdige kotelettene ut av forma og hell sausen i en kjele. Pisk den glatt, den vil skille seg under steking men går lett sammen ved å piskes litt. Smak eventuelt til med salt og pepper. Ønskes en litt tykkere saus jevnes den med maisenna eller hvetemel utrørt i litt vann.
Rødkål og kokte poteter passer godt til


Panert ørret med coleslaw

Kneippbrød
Du vil kanskje også like

Julekake med kondensert melk
29. november 2024
Gratinert falukorv
27. november 2019