Baking,  Kaker

Kanelkake

Jeg har fått en gammel kokebok av min mor som daterer seg helt tilbake til 1964 og innimellom alle oppskriftene har mamma skrevet ned noen hun har fått av venner og bekjente. Syns det er så moro med sånne gamle bøker og ikke minst oppskriftene.

1 langpanne (ca 30×40 cm)

INGREDIENSER

  • 300 g romtemperert smør
  • 450 g sukker
  • 6 egg
  • 450 g hvetemel
  • 3 ts vaniljesukker
  • 3 ts bakepulver
  • 3 dl melk
  • Topping: sukker og kanel

Pisk smør og sukker til en luftig, hvit konsistens. Rør inn eggene. Rør inn det tørre vekselvis med melk.

Kle ei langpanne med bakepapir og hell røra oppi, bre røra utover i forma. Strø på godt med sukker og kanel. Stekes på nest nederste rille på 175 grader i ca 35 minutter.

Fin å fryse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *