![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/Photo_1595767539418-1140x855.jpg)
Kyllingsalat
7. juli 2019
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/07/Photo_1595767540551-473x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/07/Photo_1595767538430-840x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/07/Photo_1595767540551-473x630.jpg)
Å lage påleggssalat selv er enkelt og det smaker så mye bedre enn de man kjøper.
INGREDIENSER
- 300 g stekt kylling
- 2 stilker stangselleri
- 1 pose majones (115 g)
- 2 ss creme fraiche
- Salt, hvit pepper og karri
Del kylling i mindre biter og finhakk stangselleri. Bland alt godt sammen og smak til med salt, hvit pepper og karri.
La den gjerne stå litt i kjøleskapet før den spises, da blir den best.
Jeg bruker nok 1,5-2 ts karri i denne men her er det bare å smake seg frem til ønsket styrke.
Holdbar noen dager i kjøleskapet
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/07/Photo_1595767538430-840x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/Photo_1586420703749-75x75.jpg)
Forrige
Sukkerbrød
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/Photo_1586423061540-75x75.jpg)
Nyere
Tunfisksalat
Du vil kanskje også like
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/20200122_104359-500x380.jpg)
Sjokoladeostekake med browniebunn og karamellsaus
24. juli 2019![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/Photo_1596650923996-500x380.jpg)
Baconsurret torsk med sandefjordsmør
8. juli 2019![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/01/20211007_155709-500x380.jpg)