Lunk melk og vann til fingervarmt og ha det i bakebollen sammen med resten. Eltes 10 minutter. Dekk bollen med plast og hev til dobbel størrelse, ca 45 minutter.
Fyll: 24 skiver kokt skinke og 24 skiver gulost
Pensling: sammenvispet egg og valmuefrø
Ha deigen på melet underlag og kna den lett sammen. Del deigen i 3 like deler, kjevle hver del ut til en runding (30-35 cm) og del i 8 snipper. Ha ei skive skinke og ost på hver og rull sammen fra den brede enden. Legges med spissen ned på et stekebrett med bakepapir, knip litt i endene så fyllet blir inni hornene. Dekk med et klede og etterhev ca 30 minutter.
Pensle med egg og strø på valmuefrø. Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 12 minutter. Avkjøl på rist. Fine å fryse.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok