Snurrer er alltid godt og disse er fylt med vaniljekrem og jordbær.
18 stk
INGREDIENSER
4 dl melk
1 egg
1/2 ts salt
150 g sukker
1 pose tørrgjær
100 g romtemperert smør i terninger
700 g hvetemel
Lunk melk til fingervarmt og ha den i bakebollen sammen med resten. Elt med kjøkkenmaskin i minimum 10 minutter. Dekk bollen med plast og hev til dobbel størrelse, ca 45 minutter.
FYLL
2,5 dl vaniljekrem
200 g jordbær
Kanel
+ egg til pensling
Del jordbær i skiver.
Hell deigen på melet underlag og kna den lett sammen. Kjevle ut til et rektangel på ca 50×35 cm. Fordel vaniljekrem over, strø på litt kanel og legg på jordbærene. Rull sammen fra langsiden og del i 18 biter. Legges på et stekebrett med bakepapir. Legg et klede over og etterhev ca 30 minutter. Pensle med egg.
Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 14 minutter. Avkjøl på rist. Fine å fryse
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok