En av de syv slagene for mange og det skjønner jeg at det er. Små, gode, sprø og passer perfekt på kakefatet.
Ca 35 stk
INGREDIENSER
150 g romtemperert smør
250 g hvetemel
100 g sukker
1 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
1 egg
Smuldre smør og hvetemel sammen. Tilsett resten og kna det raskt sammen. Dekk bollen med plast og sett i kjøleskapet minimum 1 time.
PYNT
Eggehvite
Perlesukker
Hakkede mandler
Trill små kuler av deigen og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett, ha litt avstand. Trykk de litt ned med en gaffel, dypp gaffelen i hvetemel så sitter den ikke fast. Pensle med eggehvite og strø på perlesukker og hakkede mandler.
Stekes midt i ovn på 200 grader i 10-12 minutter. Avkjøl litt på stekebrettet før de flyttes forsiktig over på rist, avkjøl helt.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok