Annet, Frokost/lunsj, Middag Ovnsomelett med skinke og purre 10. november 2020 Omelett er enkelt og godt. Bruk gjerne salat og brød til. 2 porsjoner INGREDIENSER 4 egg1/2 dl fløte 1 dl creme fraiche Salt Vispes godt sammen 100 g skinke 5 cm purre 100 g revet ost Del skinke i små biter og finsnitt purre. Ha dette over i eggeblandingen. Smør ei ildfast form. Jeg bruker ei lita paiform på ca 23 cm. Hell eggeblandingen oppi og strø på ost. Stekes midt i ovn på 200 grader i ca 25 minutter eller til eggestanden har stivnet. Forrige Kålstuing Nyere Serinakaker Du vil kanskje også like Brente mandler 26. november 2019 Pai med bringebær og sitron 15. april 2022 Kanelsnurrer med marsipan 13. juli 2019 Legg igjen en kommentar Avbryt svarDin e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Navn * E-post * Nettsted Lagre mitt navn, e-post og nettside i denne nettleseren for neste gang jeg kommenterer. Kommentar Δ