Frokost/lunsj,  Middag,  Pasta

Kremet pastasalat med kylling

Kremet pasta er noe jeg gjerne spiser til middag, spesielt på varme sommerdager. Kan tilberedes i god tid før man skal spise og den holder seg noen dager i kjøleskapet. Har man igjen litt rester er de perfekte som lunsj.

4 porsjoner

INGREDIENSER

  • 200 g pastaskruer
  • 1/2 brokkoli
  • 1/2 blomkål
  • 1 pk bacon
  • 400 g kokt eller stekt kylling, kald
  • 3 stilker vårløk
  • 1 boks rømme (3 dl)
  • 1 pose majones (115 g)
  • Salt og pepper

Kok pastaen etter anvisning på pakken, hell av vannet, skyll pastaen i kaldt vann og avkjøl helt.

Del brokkoli og blomkål i buketter og gi de et rast oppkok i lettsaltet vann. Hell av vannet og avkjøl helt.

Del bacon i mindre biter og stek det, blir det mye fett i panna hell vekk det, avkjøl helt.

Del kylling i mindre biter og finsnitt vårløk.

Ha alle ingrediensene i en bolle, bland sammen og smak til med salt og pepper.

Brød eller rundstykker er godt til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *