Kremet pasta er noe jeg gjerne spiser til middag, spesielt på varme sommerdager. Kan tilberedes i god tid før man skal spise og den holder seg noen dager i kjøleskapet. Har man igjen litt rester er de perfekte som lunsj.
4 porsjoner
INGREDIENSER
200 g pastaskruer
1/2 brokkoli
1/2 blomkål
1 pk bacon
400 g kokt eller stekt kylling, kald
3 stilker vårløk
1 boks rømme (3 dl)
1 pose majones (115 g)
Salt og pepper
Kok pastaen etter anvisning på pakken, hell av vannet, skyll pastaen i kaldt vann og avkjøl helt.
Del brokkoli og blomkål i buketter og gi de et rast oppkok i lettsaltet vann. Hell av vannet og avkjøl helt.
Del bacon i mindre biter og stek det, blir det mye fett i panna hell vekk det, avkjøl helt.
Del kylling i mindre biter og finsnitt vårløk.
Ha alle ingrediensene i en bolle, bland sammen og smak til med salt og pepper.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok