![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/20200131_111858-1140x855.jpg)
Grove vafler
28. juli 2019
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/01/20200131_111931-840x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/01/20200131_111931-840x630.jpg)
Vafler er alltid godt og med litt grovt mel og havregryn i røra så passer de godt til både frokost, lunsj og i matboksen.
8-10 plater
INGREDIENSER
- 4 dl melk
- 50 g smeltet og avkjølt smør
- 2 egg
- 100 g lettkokte havregryn
- 100 g sammalt hvete, fin
- 1/2 ts salt
- 1 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 1 ts kardemomme
- 100 g hvetemel
Rør det sammen til en klumpfri røre. La den stå på benken å svelle 20 minutter.
De trenger litt lengre steketid enn vanlige vafler for å bli gjennomstekt, så senk varmen på vaffeljernet hvis du har mulighet for det.
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/Photo_1591958568607-75x75.jpg)
Forrige
Kremet pastasalat med kylling
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/20190730_152022-75x75.jpg)
Nyere
Løvstek
Du vil kanskje også like
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/12/Photo_1608118095385-500x380.jpg)
Tomatsild
12. desember 2019![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/05/Photo_1590057799959-500x380.jpg)
Kneippbrød
21. mai 2020![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/Photo_1616080483495-500x380.jpg)