Fugl,  Middag

Enkel kyllingpanne

Noen ganger må middagen lages i en fei. Denne er rask å lage i tillegg til at alt kan lages i stekepanna og da blir det jo også mindre oppvaskt, vinn vinn det

2-3 porsjoner

INGREDIENSER

  • 2 kyllingfileter
  • 6 delikatesseløk
  • 5 dl kyllingbuljong
  • 2 dl fløte
  • 1/4 brokkoli
  • 1/4 blomkål
  • 1,5 ss maisenna
  • Salt og pepper
  • En håndfull hakket persille

Del kyllingfiletene i skiver og brun det i ei stekepanne. Skrell og del løken i 2 eller 4 og ha det i panna med kyllingen, la det surre et par minutter.

Del blomkål og brokkoli i buketter og ha det over i panna. Ha i buljong og fløte og la det småkoke til grønnsakene er kokt. Rør maisenna ut i litt vann og spe under omrøring. Kok opp og la det putre til sausen er tykk. Smak til med salt og pepper. Tilsett persille rett før servering.

Ris eller kokte poteter er godt til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *