Noen ganger må middagen lages i en fei. Denne er rask å lage i tillegg til at alt kan lages i stekepanna og da blir det jo også mindre oppvaskt, vinn vinn det
2-3 porsjoner
INGREDIENSER
2 kyllingfileter
6 delikatesseløk
5 dl kyllingbuljong
2 dl fløte
1/4 brokkoli
1/4 blomkål
1,5 ss maisenna
Salt og pepper
En håndfull hakket persille
Del kyllingfiletene i skiver og brun det i ei stekepanne. Skrell og del løken i 2 eller 4 og ha det i panna med kyllingen, la det surre et par minutter.
Del blomkål og brokkoli i buketter og ha det over i panna. Ha i buljong og fløte og la det småkoke til grønnsakene er kokt. Rør maisenna ut i litt vann og spe under omrøring. Kok opp og la det putre til sausen er tykk. Smak til med salt og pepper. Tilsett persille rett før servering.