Fugl,  Middag

Kyllingpita med rømmedressing

Pitabrød er utrolig anvendelig og kan fylles med nesten hva som helst. Kylling og en digg dressing er en av mine favoritter.

Til 4 pitabrød

INGREDIENSER

  • 2 kyllingfileter
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 ss soyasaus

Del kylling i små biter og finhakk hvitløken. Stek kyllingen i ei stekepanne til den er gjennomstekt. Tilsett hvitløk og soyasaus og rør det raskt sammen

RØMMEDRESSING

  • 1,5 dl rømme
  • 1 fedd hvitløk – finhakket
  • 1 ts limesaft
  • Salt og hvit pepper

Bland sammen og smak til med salt og hvit pepper

I tillegg trengs pitabrød og diverse grønt, feks rapidsalat, rødløk, paprika, agurk og tomat.

Lag et snitt i pitabrødet og legg kylling og grønt lagvis, topp med dressing.

Jeg lagde egne pitabrød og ønskes oppskrift på det finnes den her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *