![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/Photo_1588845406847-1140x1520.jpg)
Remulade
15. juli 2019
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/05/Photo_1588845405521-473x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/05/Photo_1588845404347-473x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/05/Photo_1588845405521-473x630.jpg)
Remulade er det perfekte følget til kabaret, roastbiff, fisk og et must på koldtbordet.
INGREDIENSER
- 1 pose majones (115g)
- 3 skiver sylteagurk
- 1 ss kapers
- 1 håndfull persille
- Salt, hvit pepper og sitronsaft
Finhakk sylteagurk og bland den med majones og kapers. Hakk persille og rør inn. Smak til med salt, hvit pepper og sitronsaft.
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/05/Photo_1588845404347-473x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/Photo_1613671748034-75x75.jpg)
Forrige
Fylte pannekaker
Du vil kanskje også like
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/09/20190914_090156-500x380.jpg)
Multeis med daim
14. september 2019![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/11/20191102_150924-500x380.jpg)
Panert kylling i lefser
3. november 2019![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/Photo_1595618705282-500x380.jpg)