Annet,  Middag

Fylte pannekaker

En litt annerledes vri på pannekakene. Passer like godt som både middag og kosemat.

2-3 porsjoner

INGREDIENSER

PANNEKAKER

  • 3 dl melk
  • 1 egg
  • 2,5 dl hvetemel
  • Salt

Pisk sammen til en klumpfri røre. La svelle 30 minutter før de stekes. Dette gir 6 pannekaker.

FYLL

  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 3 dl melk
  • 1 dl fløte
  • Salt
  • 1 boks bogskinke
  • 1/2 potte persille

Smelt smøret og rør inn melet. Spe med melk og fløte til en tykk saus. Del bogskinke i terninger og hakk persille, ha dette i sause og la det trekke til skinka er varm. Smak til med salt.

Server pannekakene med fyllet inni.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *