Fisk,  Middag

Fiskepinner med gulrotsalat

2 porsjoner

INGREDIENSER

FISKEPINNER

  • 250 g torskefilet
  • 3 ss hvetemel
  • Salt og pepper
  • 2 egg
  • 2 dl panko

Skyll og tørk fisken. Skjær i strimler. Ha hvetemel, salt og pepper i en bolle. Visp lett sammen eggene i en bolle og ha panko i en bolle.

Vend fisken først i hvetemel, så i sammenvispet egg og tilslutt i panko. Stekes på begge sider i ei stekepanne til den er gyllen på begge sider.

GULROTSALAT

  • 3 gulrøtter
  • 1 grønt eple
  • Saft av en halv appelsin
  • 1/2 ts sukker
  • Salt

Skrell gulrøttene og rasp dem og eplet på den grove siden av et rivjern. Tilsett saften fra appelsin og sukker og rør sammen. Smak til med salt.

REMULADE

  • 1 pose majones
  • 3 skiver sylteagurk
  • 1 ss kapers
  • 1 håndfull persille
  • Salt, hvit pepper og sitronsaft

Finhakk sylteagurk og bland den med majones og kapers. Hakk persille og rør inn. Smak til med salt, hvit pepper og sitronsaft.

Kokte poteter er godt til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *