Frokost/lunsj,  Kjøtt,  Middag

Pølsepanne

Alt i en panne er genialt. Lite oppvask og man får mye mat av lite jobb, og det er jo nesten det beste. Med denne panna får man en real frokost eller en enkel og god middag.

2-3 porsjoner

INGREDIENSER

  • 4 pølser – bruk gjerne noen smaksrike pølser
  • 1/2 pk bacon
  • 2 sjampinjong
  • 2 tomater
  • 1 boks tomatbønner
  • 1-2 egg per person

Del tomatene i 2 og sjampinjongene i store båter. Stek pølser og bacon, ha i sopp og tomat og la det surre et par minutter. Hell i tomatbønnene og knekk i eggene. Sett panna i ovn på 180 grader til eggene har stivnet, 10-15 minutter, eller legg på lokk og la det stå på svak varme til eggene har stivnet.

Sett panna på bordet og la alle forsyne seg selv. Godt brød hører med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *