Kjør hvetemel, salt og smør i en foodprossesor til en grynete masse. Tilsett eggeplommen og kjør det sammen, spe med vann til deigen går sammen. Trykk deigen ut i ei paiform, prikk med en gaffel og sett i kjøleskapet i 30 minutter. Forstek bunnen midt i ovnen på 225 grader i 10-15 minutter.
Senk ovnstemperaturen til 200 grader
Fyll:
200 g kantareller
1 pk bacon
1 liten løk
1 håndfull hakket persille
1 dl creme fraiche
1,5 dl fløte
3 egg
Salt og pepper
Revet ost
Del bacon og løk i mindre biter og stek dette sammen med kantarellene. Fordel dette i den forstekte paibunnen. Strø over persille.
Pisk sammen creme fraiche, fløte og egg. Krydre med salt og pepper og hell over i paibunnen. Strø på litt ost. Stekes på nederste rille på 200 grader i ca 30 minutter eller til eggestanden har stivnet.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok