
Sandwich med tunfisk og egg
10. oktober 2019


1 porsjon
INGREDIENSER
- 1 briks eller 2 brødskiver
- 1/2 boks tunfisk i vann eller olje
- 1 kokt egg delt i skiver
- 2-3 skiver tomat
- 1 skive rødløk
- Salatblader
- Gressløk til pynt
Dressing:
- 1 ss creme fraiche
- 1 ss majones
- 1/4 ts dijonsennep
- 1 ts kapers
Bland sammen.
Del briksen i to og legg på salat, tomat og rødløk. Ha over godt med dressing. La tunfisken renne godt av i et dørslag, legg tunfisk oppå og egg i skiver på toppen. Ha over resten av dressingen og strø på litt hakket gressløk. Enjoy.

Forrige
Fårikål

Nyere
Potet og pølsegrateng
Du vil kanskje også like

Kyllingform
7. juli 2019
Kyllingkarbonader med coleslaw
8. juli 2019