Det perfekte tilbehøret til alt fra karbonader til stek.
4 porsjoner
INGREDIENSER
500 g poteter
1 løk
1-2 fedd hvitløk
Salt og pepper
3 dl fløte
1 dl melk
100 g revet ost
Har potetene tynt skall kan det være på, bare vask dem godt.
Del potetene i tynne skiver, bruk gjerne en mandolin eller en ostehøvel. Skrell løk og hvitløk, skjær løk i tynne skiver og finhakk hvitløk. Ha alt i ei ildfast form og krydre godt med salt og pepper. Vend alt godt sammen. Hell på fløte og melk og stek det midt i ovn på 200 til potetene begynner å bli møre, 30-45 minutter. Ha på ost og stek til osten er smeltet og gyllen, 15-20 minutter. La den gjerne hvile 5 på benken før den spises.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok