Fugl,  Middag

Kyllingkarbonader med coleslaw

En enkel og god middag.

4 porsjoner

INGREDIENSER

  • 2 pk kyllingkjøttdeig
  • 2 egg
  • 2 fedd hvitløk – finhakket eller presset
  • Salt og pepper
  • 2 ts chili grovmalt (krydder)
  • 10 ss griljermel

Blandes sammen og formes til 8 karbonader. Stekes raskt i panna på begge sider. Legg karbonadene på et stekebrett med alu.folie og stek på 200 grader i ca 15 minutter.

COLESLAW

  • 200 g finsnittet hodekål eller nykål
  • 1 gulrot – raspet på den grove siden
  • 6 ss majones
  • 2 ts Dijon
  • 2 ts flytende honning
  • 2 ts sitronsaft
  • Pepper

Blandes sammen. Smak til med pepper

Her har jeg brukt pommes frites attåt men stekte poteter passer også godt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *