Kyllingkarbonader med coleslaw
8. juli 2019
En enkel og god middag.
3-4 porsjoner
INGREDIENSER
- 400 g kyllingkjøttdeig
- 1 egg
- 1 fedd hvitløk – finhakket eller presset
- Salt og pepper
- 1 ts chili grovmalt (krydder)
- 5 ss griljermel
Blandes sammen og formes til 5 karbonader. Stekes raskt i panna på begge sider. Legg karbonadene på et stekebrett med alu.folie og stek på 200 grader i ca 10 minutter.
COLESLAW
- 200 g finsnittet hodekål, nykål eller salat
- 1 gulrot – raspet på den grove siden
- 6 ss majones
- 2 ts Dijon
- 2 ts flytende honning
- Pepper
Blandes sammen. Smak til med pepper
Her har jeg brukt søtpotet fries men stekte, kokte eller pommes frites passer også supert
Forrige
Fløtegratinerte poteter
Du vil kanskje også like
Stripete iskake med oreo og sjokolade
5. april 2022
Pølse og mos i form
8. juli 2019