![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/Photo_1599998772359-1140x855.jpg)
Snurrer med ost og skinke
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/09/Photo_1599998771317-840x630.jpg)
Snurrer med ost og skinke er et godt alternativ i matpakka. De er like gode kalde så de kan tas rett fra frysa og legges i matboksen, de er da tint til lunsj. Passer også supert som turmat eller til kveldskosen.
Brukes røkt skinke istedenfor kokt blir det litt mere smak.
30 stk
INGREDIENSER
- 3 dl vann
- 3 dl melk
- 50 g mykt smør i terninger
- 1 pose tørrgjær
- 1 ts salt
- 900 g hvetemel
Lunk melk og vann til fingervarmt og ha det i bakebollen sammen med resten. Elt med kjøkkenmaskin i 10 minutter. Dekk bollen med plast og hev til dobbel størrelse, ca 45 minutter.
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/09/Photo_1599998773331-840x630.jpg)
FYLL
- 100 g finhakket purre
- 250 g kokt skinke eller 1 boks bogskinke
- 250 g revet ost
- + egg til pensling
Ha deigen på melet underlag og kna den lett sammen, del deigen i to.
Kjevle hver del ut til et rektangel på ca 60×30, fordel fyllet over og rull sammen fra langsiden. Del hver i 15 snurrer.
Legg de på et stekebrett med bakepapir, trykk de litt flatere. Legg over et klede og etterhev ca 30 minutter. Pensle med egg.
Stekes midt i ovnen på 225 grader i 15-20 minutter. Avkjøl på rist. Fine å fryse.
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/09/Photo_1599998774234-840x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/Photo_1596794869000-75x75.jpg)
Kyllingkarbonader med coleslaw
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/20200129_123848-75x75.jpg)
Pizzasnurrer
Du vil kanskje også like
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/20200111_131136-500x380.jpg)
Karbonader
5. juli 2019![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2021/04/Photo_1616231519027-500x380.jpg)
Fiskekaker av frossen hyse
1. april 2021![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2021/08/Photo_1630426721742-500x380.jpg)