Baking,  Frokost/lunsj,  Middag,  Pai og Pizza

Pizzasnurrer

Pizzasnurrer er like godt i både matpakka som til lørdagskosen.

28 stk

INGREDIENSER

  • 5 dl lunkent vann
  • 3 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 1 pose tørrgjær
  • 800 g hvetemel

Bland sammen og elt med kjøkkenmaskin i 10 minutter. Dekk bollen med plast og hev til dobbel størrelse, ca 45 minutter

FYLL

  • 400 g kjøttdeig
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 løk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 ts oregano
  • Salt og pepper
  • 200 g revet ost

Skrell og finhakk løk og hvitløk. Stek dette sammen med kjøttdeig. Krydre med salt og pepper og ha i oregano. Tilsett tomat og la det surre ca 5 minutter, det meste av væska bør være kokt inn.

Ha deigen på melet underlag, kna den lett sammen og del deigen i to. Kjevle hver del ut til et rektangel på ca 40×30 cm. Fordel kjøttdeigfyllet og osten over. Rull sammen fra langsiden og del hver i 14 skiver. Legg de på et stekebrett med bakepapir, dekk med et klede og etterhev ca 30 minutter. Pensle om ønskelig med egg. Stekes midt i ovnen på 225 grader i 15-20 minutter. Avkjøl på rist. Fine å fryse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *