Fisk,  Middag

Fiskekaker med pasta og ostesaus

Fiskekaker med et enkelt og godt tilbehør, en god hverdagsrett

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 4 fiskekaker
  • 200 g pastaskruer
  • 200 g frosne erter
  • 1 ss smør
  • 1 ss hvetemel
  • 2 dl melk
  • 100 g revet ost
  • Salt

Fiskekaker stekes i ei stekepanne til de er gjennomvarme

Kok pasta etter anvisning på pakken

Erter kokes møre i lettsaltet vann, ca 3 minutter

Smelt smøret og rør inn hvetemel. Spe med melk og pisk det til en glatt saus. Kok opp, trekk kjelen vekk fra varmen. Ha i ost og rør til den er smeltet. Smak til med salt. Tilsett pastaskruer og erter og vend det sammen. Serveres med en gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *